.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kwekerij 'Da Capo'
Tuinbouwweg 19B
3602 AT Maarssen

HOLLAND


Tel: 06-14722011
Fax: 0346-556504

Afzet

De producten worden afgezet via Flora Holland, via klok en directe verkoop.

 

Actueel aanbod

Bij Assortiment is het actueel beschikbaar assortiment zichtbaar, tenzij anders vermeld. Verdere specifieke informatie betreffende aantallen en prijs zijn te vinden in de catalogus bij Plant Connect (www.plantconnect.nl) of is direct bij ons op te vragen.

 

Het actueel aanbod voor de klok van komende week kan op verzoek verstrekt worden ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

Het actueel aanbod voor directe verkoop staat vermeld op de website van Plant Connect.

Leveringscondities

De onderstaande leveringscondities zijn van belang voor een vlotte afhandeling van de bestelling.

 • Iedere order wordt vers en met grote zorg samengesteld. Om de producten zo optimaal mogelijk de transportfase en het handelskanaal in te laten gaan, wordt ruime aandacht geschonken aan de watergift hieraan voorafgaand. Hierdoor hanteren wij een besteltijd van minimaal 24 uur tot 48 uur.
 • De producten worden zoveel mogelijk geconcentreerd geleverd.

  De volgende transportdagen staan gepland:

 • maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag

  Het transport vindt veelal voor de middag plaats, vertrek vrachtwagen om 11.30 uur.

  !
  Bestellingen voor 9.00 uur op de aangegeven transportdagen zullen uiterlijk om 16.00 uur op Flora Holland Aalsmeer zijn. 
  ! Bestellingen die binnen zijn gekomen na 9.00 uur kunnen, indien logistiek mogelijk, eventueel nog met het transport van die dag mee. Indien dit niet mogelijk is, zal levering plaatsvinden op de eerstvolgende geplande transportdag, op hierboven aangegeven tijdstippen.


 • De producten worden afgeleverd op FH stapelwagens (Aalsmeer) op Flora Holland Aalsmeer.
 • 'Af tuin'-leveringen kunnen afgehaald worden op maandag t/m vrijdag van 6.00 uur tot 18.00 uur.

Bestellen

Telefonisch contact voor het afstemmen van de specifieke wensen en directe afstemming betreffende leveraantallen en -moment is altijd mogelijk. Tevens is het mogelijk uw bestelling direct te plaatsen via e-mail. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk voor bevestiging contact met u opnemen.

 

Prijzen en kosten

Een actuele aanbodslijst incl. prijzen (pdf bestand) voor kopers is beschikbaar en is op te vragen via e-mail of per telefoon. Indien gewenst kunt u tevens in ons mailingbestand worden opgenomen, waardoor u iedere drie weken deze aanbodslijst automatisch krijgt toegestuurd.