.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kwekerij 'Da Capo'
Tuinbouwweg 19B
3602 AT Maarssen

HOLLAND


Tel: 06-14722011
Fax: 0346-556504

Kwekerij ‘Da Capo’ is gevestigd te Maarssen. Het bedrijf bestaat uit 5.000 m2 glasopstanden en daarnaast nog een extra gedeelte foliekas.

De ontwikkeling van een eigen assortiment succulenten is opgestart in 2007/2008. Veel aandacht wordt besteed aan productvernieuwing middels veredeling en selectie.

Ondanks wat de naam ‘Da Capo’ doet vermoeden, is het bedrijf volledig van Nederlandse bodem. ‘Da Capo’ is Italiaans voor ‘weer opnieuw van vooraf aan beginnen’. Ook komt deze term in de muziek voor, met dezelfde betekenis. Voor het bedrijf is het een toepasselijke betekenis. Een jarenlange ervaring van productontwikkeling in de snijbloemen is vooraf gegaan aan de opstart van een eigen bedrijf in de productontwikkeling in succulenten.

Het is de visie van het bedrijf een kwalitatief hoogwaardig product te leveren, dat gebruikersvriendelijk is voor handel en consument, waarin productvernieuwing voldoende ruimte krijgt en duurzame productie en maatschappelijk verantwoord ondernemen in een hoog vaandel staan.

WELKOM op onze website!